Direct naar de inhoud van deze pagina

Expertteam

Wat is het Expertteam?
Het Expertteam bestaat uit bevlogen professionals die hun kennis en ervaring uit het bedrijfsleven beschikbaar willen stellen aan vrijwilligersorganisaties.

Waarom het expertteam?
Het runnen van een vrijwilligersorganisatie vraagt heel wat kennis en kunde. Het Expertteam van Avedan kan vrijwilligersorganisaties ondersteuning bieden als blijkt dat specialistisch advies gewenst is.

Voorbeelden:
Heeft je penningmeester baat bij iemand die even meekijkt?
Vraag je je af waarom vrijwilligers weggaan?
Wil je je promotieactiviteiten professionaliseren?
Is je organisatie toe aan een andere structuur?

Wie zijn de experts?
Het Expertteam bestaat uit bevlogen professionals die hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen aan vrijwilligersorganisaties. Zij doen dit geheel belangeloos: vrijwilligers voor vrijwilligers dus!

Wij hebben experts met diverse expertises in huis op het gebied van:
- Juridische vraagstukken
- Mediation
- Ontwerp/Vormgeving/Social Media
- PR en Communicatie
- Foto en video

centrum-advocaten
Centrum Advocaten
Juridische vraagstukken
Wim Meijer
Wim Meijer
Mediation
Kirsten Rothman
Kirsten Rothman
Ontwerp/Vormgeving/Social Media
Gijsbert - Hulp bij Marketing
Gijsbert Oord
Online Marketing
Evelien Verboom
Evelien Verboom
PR en communicatie
Sander Haas
Sander Haas
PR en communicatie
Nuran Gelici
Nuran Gelici
Foto en video

Voor wie is het expertteam?
Tot de klantenkring van Avedan behoren ook professionele organisaties (zoals Zorgaccent, Carintreggeland en De Twentse Zorgcentra) die met vrijwilligers werken. Zij hebben binnen hun organisatie de beschikking over verschillende stafdiensten die veel expertise in huis hebben. Daarom werkt het Expertteam alleen voor vrijwilligersorganisaties waarbij de uitvoering van het primaire proces door vrijwilligers wordt gedaan. Het Expertteam werkt belangeloos; voor vrijwilligers door vrijwilligers.

Hoe werkt het Expertteam?

1. Adviesaanvraag
Je neemt contact op met ons. Tijdens dit gesprek kun je je vraag of situatie toelichten. Je krijgt een 'formulier adviestraject' toegezonden waarin je je gewenste expertise en adviesaanvraag kunt beschrijven. Dit formulier stuur je retour naar ons.

2. Overdracht naar expert
Wij nemen contact op met een ter zake kundige expert uit het Expertteam. Wij vullen op het 'formulier adviestraject' de gegevens van de expert in en sturen dit naar je retour. Nu kun je contact opnemen met de expert.

3. Afspraken vastleggen
Met de expert leg je de afspraken vast. Tijdens dit gesprek wordt de vraag helder omschreven, evenals de gewenste resultaten, de tijdslimiet en de wederzijdse verwachtingen. Dit wordt ingevuld op het 'formulier adviestraject'. De expert draagt er zorg voor dat elke partij een volledig ingevuld 'formulier adviestraject' ontvangt.

4. Adviestraject
Het adviestraject gaat inhoudelijk van start. Wij blijven op de achtergrond betrokken bij het traject en bewaken het proces.

5. Evaluatie en afronding
Na afloop van het adviestraject zorgen wij voor een evaluatie van het traject en wordt het adviestraject afgerond.