Vrijwilligers in gemeente Almelo

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tanneke

  Aanbod van Tanneke

  Geplaatst door Tanneke
  Wandelen in mijn eigen wijk met iemand die dat nodig heeft. Werk zelf in de zorg dus. Ik ben sociaal en maak makkelijk contact. Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Aanbod van Annelies

  Geplaatst door Annelies
  Ik wil graag binnen een vrijwilligersorganisatie met anderen hand- en spandiensten verrichten (van koffieschenken, creatieve hulp, tot financiële administratie). Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 641 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Erna

  Aanbod van Erna

  Geplaatst door Erna
  Ik vind het belangrijk om iets te kunnen betekenen voor mijn medemens om de ander het leven een beetje aangenamer te maken we zijn tenslotte op deze aarde om onze naaste lief te hebben en elkaar te he... Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Ik zou graag voor mensen die slecht ter been zijn hun hondje uit willen laten, ook zou ik wel voor iemand een boodschapje willen doen of bij iemand op bezoek willen gaan. Lees meer
 • Profielfoto van Jack

  Aanbod van Jack

  Geplaatst door Jack
  Ik las dat ik via de zilverbellijn een bijdrage kan leveren aan eenzaamheid onder ouderen op dit moment. Ik zou me graag voor een dagdeel op willen geven. Lees meer
 • Profielfoto van Taalpunt

  Wil jij de taal beter leren?

  Geplaatst door Taalpunt namens Avedan Welzijn
  De post lezen, formulieren invullen, werken met de computer of voorlezen aan de kinderen. Vindt u dat moeilijk? U bent niet de enige! In Nederland wonen 1,5 miljoen mensen die dat ook vinden. Ge... Lees meer
 • Profielfoto van Almelovoorelkaar

  Expertteam

  Geplaatst door Almelovoorelkaar namens Avedan Welzijn
  Het Expertteam bestaat uit bevlogen professionals die hun kennis en ervaring uit het bedrijfsleven beschikbaar willen stellen aan vrijwilligersorganisaties! Zij doen dit geheel belangeloos: vrijwillig... Lees meer
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik heb ervaring met coördineren als coördinator van het online project kletsmaatjes en kan daardoor intake gesprekken voeren, koppelingen maken tussen mensen en heb ook ervaring met het afwijzen van m... Lees meer
 • Profielfoto van Anneloes

  Aanbod van Anneloes

  Geplaatst door Anneloes
  Tot na de zomervakantie heb ik geen school meer en ik verveel me thuis heel erg, dus daarom ben ik op het idee gekomen om iets te doen voor een ander. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen en ik... Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik ben gezonde actieve senior met veel ervaring in vrijwilligerswerk Ik ben een paar keer per week beschikbaar Vooral in deze tijd belangrijk naar de ander om te zien Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.