Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Almelo

Sorteer op:
 • Profielfoto van Cem

  Aanbod van Cem

  Geplaatst door Cem
  Ik ben Cem, 24 jaar en sinds begin september 2019 in Nederland. Mijn vrouw en ik zijn in augustus 2019 getrouwd in Turkije. Zij is geboren en getogen in Nederland en voor mij is dit land nog helemaal ... Lees meer
 • Profielfoto van Irma

  Aanbod van Irma

  Geplaatst door Irma
  Meer onder de mensen helaas ben ik afhankelijk met vervoer door een hernia operatie wat niet is goed gegaan heb ik een zenuw beschadiging.. zou graag weer bij de maatschappij horen. Door dit ben ik mi... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 465 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Nicky

  Aanbod van Nicky

  Geplaatst door Nicky
  Ik vind het leuk en belangerijk om andere mensen te helpen of gewoon als gezelschap een kopje koffie te drinken. Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Het UWV heeft mij gevraagd 2x 2 uur per week vrijwilligerswerk te doen. Vanwege beperkingen zoek ik iets binnen 50 meter loopafstand van mijn huis of iets wat ik ik thuis kan doen. Beperkingen zijn... Lees meer
 • Profielfoto van Mantelzorg

  Vervoersdienst door vrijwilligers

  Geplaatst door Mantelzorg namens Mantelzorg Almelo
  Zit u wel eens met het vervoer omhoog? Bijvoorbeeld voor een afspraak in het ziekenhuis of wilt u graag op bezoek bij een goede vriendin? Denk dat eens aan de vervoersdienst van Mantelzorg Almelo. ... Lees meer
 • Profielfoto van Mantelzorg

  Wekelijks uw eigen boodschappen doen én samen koffiedrinken

  Geplaatst door Mantelzorg namens Mantelzorg Almelo
  Doet iemand anders uw boodschappen of laat u uw boodschappen thuis bezorgen? En dat terwijl u dit met een klein beetje hulp nog best wel kunt? Geef u dan op voor begeleid boodschappen! Eén keer pe... Lees meer
 • Profielfoto van Marina

  Aanbod van Marina

  Geplaatst door Marina
  Ik wil graag helpen bij het schenken van koffie of bij knutselactiviteiten Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Veel mensen zijn eenzaam en dat vind ik triest. Mijn man en ik zouden graag samen eenzame mensen een bezoekje brengen, om gezellig samen te kletsen bij een kopje koffie. Lees meer
 • Profielfoto van Jorien

  Aanbod van Jorien

  Geplaatst door Jorien
  Ik zou graag wat meer willen betekenen voor anderen. Zoals ouderen helpen met de computer. Of een boodschapje doen. Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  beschikbaar voor: -secretariaat -financieel -digitaal. Ik heb ervaring als secretaris bij een vereniging. Mijn taken waren daar: verslag maken van DB en AB vergaderingen, verzending nieuwsbrief, b... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.