Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Almelo

Sorteer op:
 • Profielfoto van Sabine

  Aanbod van Sabine

  Geplaatst door Sabine
  Ik wil voor 4 tot 6 uur in de week vrijwilligerswerk doen. Lees meer
 • Profielfoto van Kenan

  Aanbod van Kenan

  Geplaatst door Kenan
  Na een ernstig ongeluk probeer ik nu terug te komen in de dagelijkse werkzaamheden. Graag wil ik mij nuttig maken. Ten gevolge van dat ongeluk ben ik helaas niet in staat 40 uur te werken. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 465 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Sennah

  Aanbod van Sennah

  Geplaatst door Sennah
  Hallo, ik ben Sennah en ik ben 22 jaar oud. Momenteel ben ik tijdelijk werkzaam bij de gemeente Twenterand als medewerkster Burgerzaken. Naast mijn werk sta ik ervoor open om vrijwilligerswerk te doen... Lees meer
 • Profielfoto van Rick

  Aanbod van Rick

  Geplaatst door Rick
  Ik wil graag helpen. Mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Ik heb een mbo niveau 4 diploma. Ik ben per direct beschikbaar. Voorkeur gaat uit naar jongeren maar mij maakt eigenlijk niet uit waar... Lees meer
 • Profielfoto van Leo

  Aanbod van Leo

  Geplaatst door Leo
  Ik ben werkzaam geweest als zelfstandig handelsagent van hobby/teken/schildermaterialen en nog 5 jaar doorgewerkt na mijn pensioengerechtigde leeftijd, maar ik kan niet de hele dag op golfbaan doorbre... Lees meer
 • Profielfoto van Erna

  Mensen helpen

  Geplaatst door Erna
  Ik ben op zoek naar een leuke fijne vrijwilligers werk waar ik met mensen om kan gaan en waar ik kan helpen.. Ondersteunen en misschien adviezen geven ...licht administratief werk ..Ik ben ook in het ... Lees meer
 • Profielfoto van Margreet

  Aanbod van Margreet

  Geplaatst door Margreet
  Met iemand even een boodschapje doen of een stukje wandelen. Voor ouderen eigenlijk. Omdat ik me hier verveel. Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik wil graag andere mensen helpen. Door mijn herseninfarct ben ik afgekeurd. Lees meer
 • Profielfoto van Secretariaatalmelo

  Maatje/ gezelligheidsvriendin V

   Binnen de appartementen van de Koppeling woont A.V. 45 jaar. Ze woont hier begeleid. Ze is op zoek naar een maatje/vriendin om even weg te zijn van haar woonvorm en om haar sociale contacten uit te... Lees meer
 • Profielfoto van Almelovoorelkaar

  Expertteam

  Geplaatst door Almelovoorelkaar namens Avedan
  Het Expertteam bestaat uit bevlogen professionals die hun kennis en ervaring uit het bedrijfsleven beschikbaar willen stellen aan vrijwilligersorganisaties! Zij doen dit geheel belangeloos: vrijwillig... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.