Vrijwilligers in gemeente Almelo

Sorteer op:
 • Profielfoto van Gert-Jan

  Aanbod van Gert-Jan

  Geplaatst door Gert-Jan
  Ik zou het leuk vinden iets voor een ander te kunnen betekenen en hiermee ook mijn eigen sociale netwerk te kunnen vergroten. Lees meer
 • Profielfoto van Nanang

  Aanbod van Nanang

  Geplaatst door Nanang
  Wil graag onder de mensen zijn, ben sociaal aangelegd behulpzaam en klantvriendelijk. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 641 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Isabella

  Aanbod van Isabella

  Geplaatst door Isabella
  Ik ben Isabella, 24 jaar en door de huidige (Corona) situatie zit zowel mijn school als mijn werk dicht. Hoewel ik mijn steentje al bijdraag door thuis te blijven in deze situatie, bied ik hierbij mi... Lees meer
 • Profielfoto van Mia

  Aanbod van Mia

  Geplaatst door Mia
  Ben een 60+ vrouw met een IVA uitkering. Ik loop vaak met een rollator en kan niet lang staan. Een gedeelte van mijn vrije tijd wil ik invullen met vrijwilligerswerk. Het moet wel mogelijk zijn om te ... Lees meer
 • Profielfoto van George

  Aanbod van George

  Geplaatst door George
  Ik ben George en ik ben uit Syrie. Ik doe nu Verpleegkunde opleiding niveau 4 in het Roc van twente. Lees meer
 • Profielfoto van Bryan

  Aanbod van Bryan

  Geplaatst door Bryan
  Ik zou graag iets willen toevoegen aan deze maatschappij door mezelf aan te bieden als vrijwilliger. Denk hierbij aan sociale activiteiten zoals wandelen of een hobby naar keuze. Ben heel flexibel en ... Lees meer
 • Profielfoto van Jan Willie

  Aanbod van Jan Willie

  Geplaatst door Jan Willie
  Aanbod, zie markeringen. Na werkzaam leven nu over naar vrijwilligers activiteiten. Ik ben sociaal, hulpvaardig, mobiel, klantgericht. Lees meer
 • Profielfoto van Reshmie

  Aanbod van Reshmie

  Geplaatst door Reshmie
  Samen sterk Almelo ???????? Iedereen heeft af en toe wat hulp nodig. Lees meer
 • Profielfoto van Toke

  Aanbod van Toke

  Geplaatst door Toke
  Ipv dat ik beetje doelloos thuis zit, zou ik wel graag een luisterend oor willen zijn, voor mensen die zich alleen voelen, een praatje willen. Vooral voor de oudere mensen. Nu er corona virus is. Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  In deze tijd wil ik me graag inzetten daar waar nodig is Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.