Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Almelo

Sorteer op:
 • Profielfoto van Niels

  Aanbod van Niels

  Geplaatst door Niels
  Ik wil graag anderen helpen omdat ik zelf ook wel eens een handje hulp kan gebruiken, en anderen waarschijnlijk ook. Ook doe ik het om te werken aan mn zelfbeeld. Lees meer
 • Profielfoto van Ildikò

  Aanbod van Ildikò

  Geplaatst door Ildikò
  Hello, my name is Ildikò. I have recently relocated to the Netherlands. I was born and grown up in Hungary but have lived in England in the past 6 years. I studied social work and early childhood, and... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 465 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Thomas

  Aanbod van Thomas

  Geplaatst door Thomas
  Ik vind dat we moeten klaarstaan voor elkaar Lees meer
 • Profielfoto van Aleksandra

  Aanbod van Aleksandra

  Geplaatst door Aleksandra
  Ik ben van mening dat de wereld veel mooier is als je een glimlach op iemands mond kunt toveren. Al jaren vrijwilliger bij een vaste stichting maar help graag een handje meer! Van beroep ben ik recrui... Lees meer
 • Profielfoto van Patrick

  Aanbod van Patrick

  Geplaatst door Patrick
  Ik had begrepen dat er mensen zijn die graag wat beter de Nederlandse taal willen leren kennen, het lijkt me leuk om ze daar bij te assisteren. Lees meer
 • Profielfoto van Sine

  Aanbod van Sine

  Geplaatst door Sine
  Vind het leuk om anderen te ondersteunen en te stimuleren Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Ik wil graag af en toe iets voor een ander doen. Ik werk parttime en heb wel wat tijd over. Ik ben administratief goed onderlegd, sociaal, erg handig in en om het huis en houd van koken. Andere mensen... Lees meer
 • Profielfoto van Gerwin

  Aanbod van Gerwin

  Geplaatst door Gerwin
  Ik ben iemand die niet stil kan zitten. Mijn interesses liggen in de elektrotechniek, met name in combinatie met licht en geluid (muziek.) Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Ik ben Karin, geboren en getogen Almelose en heb een leuke maar wel drukke baan als teamcoördinator in de ICT. Ik heb brede interesses zoals theater, klassieke / pop / rock muziek, koken en lekker ete... Lees meer
 • Profielfoto van Gea

  Aanbod van Gea

  Geplaatst door Gea
  Ik ben Gea 56 jaar en sinds 3 maand weduwe...thuis op de bank zitten is niets voor mij...dus hoop mij nuttig te kunnen maken als vrijwilligster. Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.