Direct naar de inhoud van deze pagina

Ik ben Noaber

Ik ben Noaber, dè burenhulporganisatie van Almelo

Ik ben Noaber is gevestigd in De Riet. Op korte termijn zullen ook in andere wijken locaties geopend worden.

Ik ben Noaber verbindt mensen in Almelo. Mensen met een hulpvraag en mensen met een hulpaanbod. Sta je graag voor een ander klaar of kun je zelf wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan op almelovoorelkaar.nl.

Iedereen kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld:
Hulp bij boodschappen doen, samen wandelen, een klusje in het huishouden of de tuin, de hond uitlaten, gezelschap, samen een keer wat leuks doen etc. Alles is bespreekbaar.

Online is leuk. Maar soms praat het toch makkelijker in een persoonlijk gesprek. De bemiddeling tussen de Noabers wordt grotendeels gedaan door vrijwilligers, de buurtcontactpersonen. Zij zijn zelf ook bewoners uit de Riet en als vrijwilliger verbonden aan Ik ben Noaber.
Dus kom je er niet uit met je hulpvraag of wil je advies? Kom bij ons langs in dienstencentrum De Riet aan de Plompstraat 6 of neem contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 – 14.00 uur via het algemene telefoonnummer 06 30 03 74 19 of per mail ikbennoaber@scoopwelzijn.nl

Voor vragen die algemener zijn of juist specifieker, voor ideeën of andere belangrijke zaken waarvan je vindt dat het belangrijk is voor ons project, kun je contact opnemen met Jet Nuismer (06 39 89 86 27) of Evelyn Reidinga (06 41 34 84 70).