Direct naar de inhoud van deze pagina

Zoek elkaar. Vind elkaar. Almelovoorelkaar.

Iedereen kan het verschil maken

Bij Almelovoorelkaar geloven we dat iedereen in Almelo het verschil kan maken. In ieder van ons zit een enorm verborgen potentieel om zich in te zetten voor een ander. We bieden jou de mogelijkheid dingen te veranderen die jij belangrijk vindt in de wereld. Een ander helpen is leuk, inspirerend en iets om heel erg trots op te zijn.

Hoe doen we dat?

Op Almelovoorelkaar brengen we alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet bij elkaar zodat er altijd iets te vinden is dat bij je past. En we maken het leuk, makkelijk en betrouwbaar om dat te vinden. Almelovoorelkaar vormt de schakel tussen mensen met een vraag, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties.

Zowel inwoners als (vrijwilligers)organisaties kunnen hier hun vraag of aanbod plaatsen, structureel of incidenteel, klein of groot. Zoek je bijvoorbeeld iemand die regelmatig een kopje koffie met je wil drinken, of je eens in de zoveel tijd kan helpen met je tuin? Je wilt graag als vrijwilliger aan de slag bij een sportvereniging of je talenten inzetten als vrijwilliger in de buurt? Dat kan allemaal via Almelovoorelkaar!

Almelovoorelkaar & NLvoorelkaar

Almelovoorelkaar is een platform voor alle inwoners van Almelo en is ontstaan vanuit de behoefte aan een platform dat bijdraagt aan een sterkere samenleving. Almelovoorelkaar wil de zelfredzaamheid van inwoners van Almelo vergroten door het benutten van de kracht van alle Almeloƫrs. Een platform dat ervoor zorgt dat mensen de hulp krijgen die ze verdienen.

Almelovoorelkaar maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar.
Heb je vragen over Almelovoorelkaar of wil je advies? Stuur ons een e-mail op
info@almelovoorelkaar.nl