Larry - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 12 juni 2019

Plaats:
De Riet (Almelo)
Even voorstellen:
Hoi,
Ik ben Larry. Ik ben een Brit die recentelijke verhuisd is naar Almelo, ik ben woonachtig in de wijk Nieuwland. In het verleden heb ik in ontwikkelingslanden gewerkt vooral in een aantal Afrikaanse landen en ook betrokken geweest in Oost Europa. Ik ben goed ingeburgerd qua maatschappelijke verwachtingen een heeft een redelijke beheersing van Nederlands en andere talen. Het geeft me veel voldoening om de samenhorigheid te versterken ook met mensen de een verschillende culturele achtergond, normen en waarden hebben.
Mijn ervaring:
Momenteel ga ik een paar dagdelen in de week als chauffeur/bij-rijder met Voedselbank Almelo aan de gang met grote plezier. In het verleden ben ik in het bedrijfsleven in de bestuur gezeten bij internationale organisaties, eigenaar en ondernemer van eigen bedrijf, en ook management consultant. Tussen in ben ik bestuurder met Oxfordshire Advocacy, ook lang geleden, bestuurder geweest bij Humanitas Afdeling Eemland. Al twintig jaar ben ik betrokken geweest werkweken te organiseren met kinderen en hun ouders op het rand van Snowdonia National Park in Wales.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Almelovoorelkaar
 • Larry heeft eerder via deze website geholpen
 • Larry heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Irene

  Bedankje van: Irene

  Ontvangen op: 03-09-2019
  Bedankt Larry, fijn dat je zo enthousiast bent en meedoet met Meet & Eat! We zullen je zo goed mogelijk informeren en dan komt het vast helemaal goed! Hartelijke groet, Alie (Present Almelo)
 • Profielfoto van Johan

  Bedankje van: Johan

  Ontvangen op: 31-08-2019
  Beste Larry. Geweldig dat je ons team chauffeurs bent komen versterken. Wij vertrouwen op een heel fijne samenwerking.
Larry
90% profielsterkte