Inger - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 13 oktober 2017

Plaats:
Wierdense Hoek (Almelo)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
ZET JE TALENT IN BIJ DAGBESTEDING ALMELO.

Ieder mens heeft zijn eigen talenten. De één kan goed koken, de ander heeft groene vingers, is creatief of kan goed voorlezen. Wat is jouw talent? Wil jij dat inzetten voor met mensen met hersenletsel? Word dan vrijwilliger bij de dagbesteding Almelo van InteraktContour. Als vrijwilliger maak je deel uit van een team van professionele begeleiders. Je ondersteunt mensen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen, gericht op het vergroten van zelfstandigheid of het trainen van motorische vaardigheden. Bij de dagbesteding zijn er groepsactiviteiten die regelmaat, ritme en vertrouwen geven.

Heb je belangstelling of wil je meer weten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij de dagbesteding van InteraktContour in Almelo.
Neem dan contact op met Inger Kiremit 0546-850983 of via i.kiremit@interaktcontour.nl
Mijn ervaring:
Ik werk sinds 2002 op de dagbesteding bij InteraktContour als senior begeleider.
Naast mijn taak als vrijwilligers coördinator begeleid ik cliënten als persoonlijk ondersteuner.
Ik werk in een enthousiast team.
Samen met onze enthousiaste vrijwilligers dragen we zorg voor ruim100 cliënten die wekelijks onze dagbesteding bezoeken.
Binnen mijn werkveld werken we veel samen met vrijwilligers en mantelzorgers. Daar zijn wij enorm blij mee! Onze vrijwilligers zijn onmisbaar en doen veel voor onze organisatie. Onze vrijwilligers geven aan hun werk leuk en waardevol te vinden. Waardevol omdat ze anderen helpen, maar ook door de leuke contacten met anderen. Vrijwilligers en mantelzorgers zijn er in alle soorten en maten met elk hun eigen kenmerken, voorkeuren en motivaties. Om vrijwilligers te behouden is waarderen, stimuleren en motiveren belangrijk.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Almelovoorelkaar
  • Inger is eerder via deze website geholpen

Inger
100% profielsterkte
Aangesloten bij:
Interaktcontour
Interaktcontour
veenendaal